| Rikki Chadwick | |
|
+9getutza_love_may_perroni andre-super-girl didi-kid Rikki Chadwick catty_emma Irry andre Cleo-Andreea Mihalache Georgiana 13 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| |
| |
Mihalache Georgiana Incepator
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 29 unde stai : Adjud jud Vrancea ce-ti place : h2o,wich,sa ma plimb cu rolele, cu bicicleta si cu prietenii cum esti tu : vesela,energica,suparacioasa,nebunatica,........etc. Puncte : 10 Data de inscriere : 09/02/2008
| |
| |
Cleo-Andreea Membru
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 26 unde stai : hmm...nu am un loc in care as vrea sa stau neaparat... ce-ti place : sa fac mereu ceva cum esti tu : energica Puncte : 10 Data de inscriere : 11/02/2008
| |
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 16.02.08 17:48 | |
| mie imi place mult de rikki!e draguta si imi place mult puterea ei | |
|
| |
Irry Membru activ
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 unde stai : in ocean... ce-ti place : ciocolata si lenea cum esti tu : amuzanta, vesela, neincrezatoare Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 07.03.08 13:32 | |
| are simtul umorului... este draguta.. simpatica... uneori cam prea ... incapatanata dar.. puterile ei sunt destul de periculoase, bv ei ca reuseste sa le tina in frau.. (mai mult sau mai putin ) a da... era sa uit... ati observat ca in sezonul 1 cel putin nu ni se spune nimic despre familia ei? stim doar ca parintii ei sunt despartiti dar in rest mereu este la Emma sau Cleo... sa fie oare ceva interesant la mijloc..? o sa aflam in sezonul 2 daca este ceva? sau e doar o mica eroare a serialului? | |
|
| |
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 10.03.08 12:19 | |
| da si mie imi place se rikki insa nu e preferata mea pentru ca e un pic...incapatinata.era preferata mea pina in episodul cela unde-si batea joc de lewis. | |
|
| |
Rikki Chadwick Fondator
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 30 unde stai : In al saptelea cer ce-ti place : H2o Just add water cum esti tu : Vesela tot timpul :p Puncte : 10 Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 15.03.08 10:21 | |
| Rikki Chadwick se transforma intr-o sirena la contactul cu apa. Ea este o fata noua in cartier si este considerata "diferita" si rebela. Parintii ei sunt divortati. In timpul sezonului I Rikki si Zane incep o relatie. Ei se despart la sfarsitul sezonului I cu Rikki spunand: "...asta nu prea pare o relatie ca duce undeva", dar se decid sa ramana prieteni.
| |
|
| |
didi-kid Designer
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 27 unde stai : Bucuresti ce-ti place : Inotul cum esti tu : happy Puncte : 10 Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 16.03.08 22:05 | |
| Mie imi place Rikki. Poate as mai vrea sa argumentez raspunsul =)) ! Chiar daca e rebela, mie mi se pare chiar simpatica . Insfarsit am vazut si casa ei... | |
|
| |
andre-super-girl Membru activ
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o s witch cum esti tu : vesela si ... Puncte : 10 Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 23.03.08 15:35 | |
| Deci aici este vorba despre Rikki Chardwick/Cariba Heine
Mi se pare draguta, frumoasa, este o buna innotatoare atunci cand este transformata!
E foarte rebela
E ceva mic care nu-mi place la rikki
La inceput nu mi-a placut de ea pentru ca mi se parea cam incapatanata sau asa ceva si pentru ca, ca si prieten si la ales pe Zane,(il uram pe Zane inainte dar acum este OK)dar acum este in regula!pot spune ca este preferata mea
E simpatica, e cateodata si putin incapatanata si are simtul umorului
Mie mi se para ca ea are cea mai periculoasa putere din cele 3 sirene! | |
|
| |
getutza_love_may_perroni Designer
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 30 unde stai : bucuresti ce-ti place : RBD H2O cum esti tu : .. poi .. YO ;)) Puncte : 10 Data de inscriere : 29/03/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 29.03.08 22:28 | |
| c e rau in a fi rebel :-?? mie mi se pare k e o calitate :X rikky e :X superba ff frumoasa rebele intrezatoare in fortele propri | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 22.04.08 20:45 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 17.07.08 19:22 | |
| si a mea..... este cea mai tare | |
|
| |
cleo_elisa Membru fericit
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : bucuresti ce-ti place : h2o si high school musical cum esti tu : vesela Puncte : 10 Data de inscriere : 09/02/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 17.07.08 21:40 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 26.08.08 11:02 | |
| RIKKI: preferata mea... O ADOOR!!! as vrea sa fiu ca ea..... mie imi place rosul si negrul, imi place sa am ultimul cuvant , la fel ca rikki si.... nu jtiu ... imi place de a..... este f.f.f.f.f.f.f.f.f.f frumoasa | |
|
| |
Cleo-Tabita Membru fericit
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 24 unde stai : Sibiu ce-ti place : muzica pop.sa ask muzica,sa cant,sa ma intalnesc cu prietena mea Andra cea depe forum Riki-Andra cum esti tu : prietenoasa,Timida Puncte : 10 Data de inscriere : 03/08/2009
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 06.08.09 12:38 | |
| r frumoasa dar nu e preferata mea,preferata mea este cleo | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| Subiect: Re: Rikki Chadwick 09.08.09 13:54 | |
| rikki arata cel mai bine in sezonul 1..., dupa parerea mea... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rikki Chadwick | |
| |
|
| |
| Rikki Chadwick | |
|