Milla si Sugar Sunt doua fete, Milla este vrajitoare, iar Sugar este zana. Amandoua sunt personajele unei carti.
Daca nu ati mai auzit de ele, uitati niste poze:
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=Milla%26Sugar&gbv=2 .
Milla e cea roscata, iar Sugar e cea bruneta cu ten Masliniu.
Eu nu am reusit sa imi iau aceasta carte, dar in revista W.I.T.C.H. Au dat niste rezumate.
Cartile costa cam 30 lei noi.
Rezumate:
1. Vrajitoare si zana
O familie de vrajitoare si una de zane, un motan cu accent englezesc si o hamsterita vanitoasa, o drogherie plina de secrete si o scoala de dans foarte speciala...
Intr-un cartier locuit de oameni magici, Milla si Sugar sunt sacaite de un dusman razbunator, care isi duce existenta in obscuritatea canalelor, dar si de propiile familii ciudate si din cale-afara de galagioase.
2. O zana dintr-o mie
In clasa in care invata Milla si Sugar se simte parfumul unor vraji clandestine. Cele doua prietene se decid sa investigheze problema si sa afle cine nu respecta prima regula a Gintii magice, adica sa nu-i lasi pe oameni sa te descopere. Printre cucuvelele misterioase, oglinzi vrajitem pisici negre, secrete, pericole si lectii de maigiem vrajitoarea Milla su zana Sugar vor avea mult de lucru.
3. Cine se naste vrajitoare, vrajitoare ramane
off: Aici nu au facut rezumat in revista witch, se stricase revista, au zis poster cu Will, dar era clar Hay lin.
on: Care e preferata voastra
? Mie imi place Milla .