| Bancuri noi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Crysstinuk Membru activ
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 31 unde stai : Bucuresti ce-ti place : sa citesc cum esti tu : am parul saten, ochii caprui Puncte : 10 Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Bancuri noi 23.06.08 13:51 | |
| Intrati!Spune-ti si voi niste bancuri! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 31 unde stai : Bucuresti ce-ti place : sa citesc cum esti tu : am parul saten, ochii caprui Puncte : 10 Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 13:56 | |
| Alinuta merge cu mama ei la plaja.vede un baiat in pielea goala: -Mama,ce este aia dint-e picioarele baiatului ??? -Pai este un fluiereas. Bupa o ora vine alinuta: -Mama am suflat in fluieras si nu fluiera. | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 13:57 | |
| Alinutza era in camera cu iubitul ei.Mama fetei ii spune ca daca baiatul o saruta sa strige mere,daca ii pune mana pe sani sa strige pere,iar daca ii pune mana mai la subsol sa strige gutui.Dupa o jumate de ora Alinuta icepe sa strige: -SALATA DE FRUCTE!! -SALATA DE FRUCTE!! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 13:58 | |
| -Mama,mie nu-mi place bunica. -Taci din gura.Mancam ce avem | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 13:58 | |
| Alinuta la mama: -Mama nu vreau sa golesc gunoiul! -Taci si-nghite. | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 13:59 | |
| Vine Mos Craciun la Alinuta: -Daca-mi dai un pupic iti dau o papusica! -Dar daca-ti sug p--a imi dai tot sacu' ? | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 13:59 | |
| Intr-o seara, toti fratii Alinutei radeau, doar Alinuta plangea. - De ce plangi Alinuta? intreaba tatal - Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon! spuse Alinuta printre suspine. - Si tu de ce plangi? - Nu am vazut faza! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| |
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:01 | |
| Intra Alinuta goala pusca intr-un bar si comanda un whiskey. Vine barmanul,o priveste de jos pana sus. Alinuta il vede si il intreaba: -Nu ai mai vazut niciodata o femeie goala? La care barmanul: -Nu e asta ,ma intreb de unde o sa scoti banii pentru bautura. | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:03 | |
| Vine Alinuta acasa si-i gaseste pe toti plangand. -Ce ati patit mai? -A murit bunicu,ma.... -Cum asa? -Pai,sa vezi...l-am adus sa vada si el casa.era pe balcon si s-a daramat cu el.. -Si a murit bunicu!!! -Nu...a cazut,da' s-a prins de tocu' de la geam...a alunecat si iar a cazut... -Si-a murit bunicu!!!! -N-a murit mai...a picat in copacu din curte..... -Si a murit bunicu!!! -Nu...a fost catapultat pe acoperis,de pe care a alunecat si a tras toata tigla dupa el... -Si a muurit bunicu!!! -Nu...ca s-a prins de burlan...da' s-a desprins cu el cu tot...si a ajuns la etaju' 2...da' s-a rupt cu el si a picat prin tavan la etaju' 1... -Si a murit bunicu!!! -Nu,mai...s-a rostogolit pe scari pana la parter... -Si a murit.... -N-a murit mai....da' l-am impuscat noi ca ne darama casa.... | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:04 | |
| Alinuta intarzie la scoala. Profesoara era deja in clasa. -Buna ziua!spune ea trista. -Alinuta,te rog sa iesi si sa intri fericita! Iese, apoi: -Buna ziua!spune ea aproape fericita. -Nu auzi,intra fericita! -Buna ziua! Ce mai faceti? Ce zi frumoasa! zise foarte fericita. -Foarte bine! Dar de ce ai intarziat? Alinuta foarte fericita: -A murit mama! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:05 | |
| Ce film ruleaza in America ? - " Om sarac om bogat". -Ce film ruleaza in Rusia ? -"Om sarac , om sarac ". -Ce film ruleaza in Romania ? - "'Om trai si 'om vedea " . | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:06 | |
| Pe o banca statea Alinuta. Era trista. La un moment dat vine Mos Craciun si vazand-o atat de trista s-a gandit sa-i indeplineasca 3 dorinte. - Care este prima ta dorinta, fata mosului ? - Pai imi doresc un Mertan. - Dorinta iti este indeplinita. Care este a doua ? - Pai imi doresc o vila. - Si aceasta dorinta iti este indeplinita. Si care ar fi ultima ? - As vrea un cont in banca ca sa nu mai am grija banilor. - Ti-am indeplinit si aceasta dorinta. Acum, fata mosului, ia incearca tu un sex oral. - Dar cum se poate asa ceva. Eu nu-s curva.... - Dar pt. toate dorintele pe care le-am indeplinit .... - Bine. Peste 10 minute Alinuta termina cu sexul oral si mosul ii spune: - Fata mosului, ai 18 ani, tu mai crezi la varsta asta in Mos Craciun ? | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:06 | |
| Alinuta: Tati, pot sa ma mai joc cu bunicul? Tatal: Bine draga, dar e ultima data cand il dezgrop. | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:07 | |
| Alinutza o vede intr-o zi pe mama ei mangaindu-se goala in fatza oglinzii shi cerand un barbat. A doua zi alinutzza o vede pe aceasta cu un barbat, fuge rapid in fatza oglinzii, se dezbraca, se mangaie shi zice: -vreau o bicicleta, vreau o bicicleta ... | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:08 | |
| In timp ce Alinuta mergea pe strada mestecand ingandurata se intalneste cu o prietena care ii spune: -Ce mesteci? -O lama. -Orbit cumva? -Nu,Gillette. | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:08 | |
| Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara mâini!!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara dinti...! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:10 | |
| Alinuta: Mama, Gigel are un ceas cu cronometru... Mama: Lasa, lasa, ca ce ai tu n-are nimeni. Alinuta: Da, si Ionel are breloc cu 10 melodii... Mama: Lasa, lasa, ca ce ai tu n-are nimeni. Alinuta: Da, si Marcel are jocuri electronice... Mama: Lasa, lasa, ca ce ai tu n-are nimeni. Alinuta: Da' ce am eu ,ma, mama? Mama: SIDA, fata mea, SIDA. | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:11 | |
| Alinuta la ginecolog; Ginecologul: -Fetito, suferi de vise erotice? Alinuta: - Nu sufar, chiar imi fac placere! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:12 | |
| Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul. -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:12 | |
| -Alinuta,i-a placut bunicutei tale frigiderul pe care i l-am trimis? -Pai, nu stiu, pentru ca de ieri nu a mai iesit din el....! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:13 | |
| -De ce plangi, copila mea?o intreaba un batran pe Alinutza. -Pentru ca am inghitit un ac! -Pentru atata nu merita sa plagi!Poftim, iti dau altul! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:14 | |
| Discutie intre elevi despre prof: - Ce-a facut ma, poponaru' ala? - A, mi-a dat un zece la oral... | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:14 | |
| Nu se inchide usa. Profa mai incearca o data si inca o data...o voce din clasa: La prosti nu se inchide! Profa: (triumfatoare) Ba da! | |
|
| |
Crysstinuk Membru activ
| Subiect: Re: Bancuri noi 23.06.08 14:15 | |
| Din binecunostul basm " Capra cu trei iezi" citam: " Lupul, dupa ce batu politiocos de trei ori in usa pana o sparse, striga: - Deschideti fereastra!' | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri noi | |
| |
|
| |
| Bancuri noi | |
|