| Magic girls | |
|
+3crina_hay lin andre cleo_sweet 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
cleo_sweet Editorul Revistei
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : In paradis ce-ti place : sa ma distrez cum esti tu : cool Puncte : 10 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: Magic girls 22.06.08 22:24 | |
|
Ultima editare efectuata de catre cleo_sweet in 10.07.08 16:02, editata de 1 ori | |
|
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: Magic girls 23.06.08 14:10 | |
| Imi plac foarte mult personajele mai ales Zuthy. Astept prima parte
| |
|
| |
crina_hay lin Membru activ
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 31 unde stai : ............ ce-ti place : cumparaturile,sa merg sa ma plimb prin parc si sa citesc reviste! cum esti tu : o fire timida,mai retrasa,vesela de fel si ffoarte prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Magic girls 26.06.08 18:02 | |
| Sunt foarte dragute personajele si se potrivesc si cu descrierile!Astept prima parte! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : In paradis ce-ti place : sa ma distrez cum esti tu : cool Puncte : 10 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: Re: Magic girls 26.06.08 19:24 | |
| Prima parte-esecul lui dora!
Fetele sunt la scoala urmeaza ora cu doamna Niked Booker! L:Huu de abia astept sa inceapa! Z-e ce?De ce?de ce?Zi zi zi L:Hei Zuthy iao mai ursor Ea facea ochi mari..si de inger L:Of..pai imi place..ora asta Z-o..si mie L:Te-ai mai linistit Cu ochi mari si vesela Z-a!Hyhy Ora a inceput doamna Niked le tersta noile magii J:pss..lili..eu nu stiu absolut nimic ce magie sa-i arat L:Pai..nu stiu folosesteti puterea! J:Ms lili..chiar imi era mintea goala nu stiam..nimik parca era printre norisori..ahh..ce nasi da.. Si statea cu ochii inchisi..si se apropie doamnea niked L:hh..sss..julllyyy Prof.Niked:Domnisoara Julye!!Ce inseamna asta J:Ce??Cereale cu lapte? Prof.Niked:Nu ai dormit dominisoara asta e magia cerealele cu lapte? J:Nu doamna niked!Uitati floarea ofilita nu va mai fi..isi misca mana iar floare doamnei Niked pretioasa..reinlori parca Prof Niked:Foarte bine!!Splendid..lasam partea cu cerealele D:Haha..falsele..am sa le-o arat eu si isi puse in gand ca lili sa spuna can trece doamna Niked "Doamna..nu stiti nimic despre magie" Chiar asa se si intampla Prof niked:ce ai spus dominisoara> Dora repeta ..Insa doamna niked si-a dat seama ca era Dora..care radea..cu o pofta Hhh..deci dominisoara Dora..ai un ..4 pentru azi D:ce..dar ce am facut?? Prof.Niked:Pentru ca ai incalcat sai ai folosit magia in scop rau!Restu ati luat 10 azi..si am sa discut cu parinti tai domnisoara..Dora..!! Dupa ora L:este foarte rea dora Z:Rea.. J:foarte rea M:makar am luat 10..iar ea cu prietenele ei..alea au luat 4..!Hu ce bine asa ma bucur Z-e ce?de ce? de ce? M:Zuthy nu te saturi sa intrebi mereu de ce!! Si toate rad
3 commenturi pt a doua parte
Ultima editare efectuata de catre cleo_sweet in 08.07.08 19:03, editata de 1 ori | |
|
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: Magic girls 26.06.08 19:29 | |
| Foarte frumos.Imi place prima parte a fikului.Astept partea a doua | |
|
| |
crina_hay lin Membru activ
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 31 unde stai : ............ ce-ti place : cumparaturile,sa merg sa ma plimb prin parc si sa citesc reviste! cum esti tu : o fire timida,mai retrasa,vesela de fel si ffoarte prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Magic girls 28.06.08 14:33 | |
| Mi-a placut prima parte , astept continuarea! | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Magic girls 09.07.08 20:23 | |
| foarte frumos!numai ca nu imi place cand descrii personajele...la fiecare sfarsit de propozitie ai pus semnul exclamarii(!)...in rest totul e ok. | |
|
| |
| Subiect: Re: Magic girls 10.07.08 16:02 | |
| Nu o sa mai fac asa ceva
Partea2-Noua putere a lui Lili!!
O zi frumoasa.Acasa la Lili! M.lui lili:Lili scoalate pentru ca altfel o sa intarzi la scoala. L:Imediat mama. Lili se scoala si merge in bucatarie si-a turnat in pahar ,suc si pe urma si-a facut un sandvici . L:Hmm mie o foame de lup Dupa ce manca Lili vru sa ieie paharul insa vazu cand dadea cu mana sa-l ieie pahar se misca si nu-l putea luea si inca odata incerca si un vant rece sufla paharul!Lili ramase surprinza L:aaa La scoala L:zuthy trebuie sa ma crezi Z-de ce?de ce? L:Pai ti-am spus ce s-a intamplat uc paharul Z:a fost doar vantu L:Eu nu cred merg sa testez! Z:nu te lasi batuta niciodata Lili se apropia de un pahar insa nu stia ca defapt era paharul doamnei Niked!Si misca mana iar un vant rece si mare sufla paharul de pe masa L:asta este de-a dreptul magnific Z:Hey ce faci aici si ce s-a intamplat cu paharul doamnei niked? L:este a doamnei Niked? Z:da L:oopsi Z:tu l-ai rasturnat L:ti-am spus ce s-a intamplat! Z:sa speram ca doamne niked nu ne ..adica tie nu-ti va da o pedeapsa.rea L:oopsy
continuare 4 comm pt a 2 parte
| |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Magic girls 17.07.08 19:12 | |
| super text... de ce nu scrii o carte? de ce? dece? de ce? | |
|
| |
cleo_elisa Membru fericit
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : bucuresti ce-ti place : h2o si high school musical cum esti tu : vesela Puncte : 10 Data de inscriere : 09/02/2008
| Subiect: Re: Magic girls 17.07.08 22:03 | |
| frumoase personaje, mai alez lili si zuthy..... | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Magic girls 27.08.08 19:41 | |
| | |
|
| |
Cleo-Tabita Membru fericit
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 24 unde stai : Sibiu ce-ti place : muzica pop.sa ask muzica,sa cant,sa ma intalnesc cu prietena mea Andra cea depe forum Riki-Andra cum esti tu : prietenoasa,Timida Puncte : 10 Data de inscriere : 03/08/2009
| Subiect: Re: Magic girls 13.08.09 16:31 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| Subiect: Re: Magic girls 22.08.09 10:10 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Magic girls | |
| |
|
| |
| Magic girls | |
|