| Poeziiile mele! | |
|
+4Caribaheine cleo_sweet andre crina_hay lin 8 participan?i |
note | 1 | | 0% | [ 0 ] | 2 | | 0% | [ 0 ] | 3 | | 0% | [ 0 ] | 4 | | 0% | [ 0 ] | 5 | | 0% | [ 0 ] | 6 | | 0% | [ 0 ] | 7 | | 0% | [ 0 ] | 8 | | 0% | [ 0 ] | 9 | | 20% | [ 1 ] | 10 | | 80% | [ 4 ] |
| Total voturi : 5 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
crina_hay lin Membru activ
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 31 unde stai : ............ ce-ti place : cumparaturile,sa merg sa ma plimb prin parc si sa citesc reviste! cum esti tu : o fire timida,mai retrasa,vesela de fel si ffoarte prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Poeziiile mele! 14.04.08 17:10 | |
| Craiul primaverii Bobocel alb de april, Gingas precum un copil, Cine-n soare te zareste Inima-i intinereste. Din zapada te-ai nascut, Pur si mandru ai crescut. Nu te miri si pari ca esti Craisorul din povesti, De cand lumea sa vestesti Ca in tara vine iara Dulcea,blanda primavara. Ca esti vesel,mititel, Cu glas viu de clopotel, Stii in lume cum iti spune-ghiocel! | |
|
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 14.04.08 17:13 | |
| foarte frumoase!10++ pentru poezii si mai asteptam si altele de la tn | |
|
| |
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 31 unde stai : ............ ce-ti place : cumparaturile,sa merg sa ma plimb prin parc si sa citesc reviste! cum esti tu : o fire timida,mai retrasa,vesela de fel si ffoarte prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 14.04.08 17:18 | |
| Fluturasul Intr-o vale lata Cu flori semanata, Trece-un fluturel Mic si sprintenel. Iata,se opreste, Sta,se odihneste, Vede-o viorea, Merge langa ea: -Viorea micuta, De-ai fi tu draguta Si daca ai vrea, Sa ma primesti in casa ta. | |
|
| |
cleo_sweet Editorul Revistei
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : In paradis ce-ti place : sa ma distrez cum esti tu : cool Puncte : 10 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 15.04.08 17:48 | |
| super ai telent esti foarte talentata!bravo | |
|
| |
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 16.04.08 14:59 | |
| Pisicuta A venit la noi aseara O pisisca din vecini, Cu blanita rosioara Si mirosul foarte fin. Pestele prajit pe masa Gura apa ii lasa. Insa n-a intrat in casa, Mieunand,la usa sta. Ridica frumos labuta Ca si cum ar fi cerut Sa-i dam resturi de la masa; Nu-ndraznise la mai mult. I-am dat eu ce-a fost pe masa, Ramasese-atat de mult...... Cina a fost delicioasa, Musafirul multumit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 18.04.08 14:52 | |
| Uitati am mai scris o poezie despre primavara: Primavara Primavara,vino iara, Scoate toti copiii afara, Flori si iarba sa-i incante Sa se joace si sa cante. Adu soarele-n gradina, Cheama berzele sa vina, Muguri verzi da pomilor Ape repezi morilor. Fluturilor da culoare, Si dulceata in orice floare, Stupilor da bine Miere de albine. Adu limpezi stropi de roua, Gazelor o viata noua, Limpezeste zorii Si alunga norii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 21.04.08 14:54 | |
| Casuta melcului Are melcul o casuta Rotunjoara si micuta Cum ii zice?Ce sa fie? Se numeste cochilie. Urca melcul,codobelcul Incetuc pe dealul mare, Si rasufla cu greu tare: -Grea-i casuta din spinare! Dar de-acum,caldura vine, Degeaba o port cu mine. Ma ascund colea-n gradina, Pna cand toamna o sa vina. | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 22.04.08 21:57 | |
| Sirena Din zarea albastra Se vede o coada, Si-a scos afara Sirena puiutul. Acea coada Era micuta, Era frumoasa, Era ca un peste verde. Dar acel puiut A disparut Impreuna cu mama sa, Dar a ramas in suflet, Ca poezia mea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 24.04.08 14:15 | |
| Foarte draguta poezia!Dar de ce ai pus-o aici? | |
|
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 24.04.08 19:49 | |
| are dreptate crina_hay lin!deschide-ti un topic cu poeziile tale | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 25.04.08 14:04 | |
| | |
|
| |
| |
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 17.07.08 14:09 | |
| Ce moolt mi-as dori, Ca tu sa stii Ce este in inima mea, Ce simt eu pt dumneata. Dar nu am curajul sa iti pun Ca esti pe un gresit drum Ca nu ea este cea care te iubeste, Ca nu numai ea de doreste, Ea , stiu sigur, nu te iubeste ca mine, Eu vreau o inima doar de la tine, Eu vreau sa stii ca te iubesc!! Ca te doresc!! Ca te indragesc!! Iubeste-ma si tu cum te iubesc eu, Si promit ca vei fii fericit mereu Cu mine, cu admiratoarea ta, Oo, dragostea mea.... | |
|
| |
cleo_elisa Membru fericit
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : bucuresti ce-ti place : h2o si high school musical cum esti tu : vesela Puncte : 10 Data de inscriere : 09/02/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 17.07.08 22:22 | |
| | |
|
| |
rikky14 Membru activ
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 29 unde stai : baia mare ce-ti place : candyy cum esti tu : top secret Puncte : 10 Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 06.02.09 20:53 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 06.02.09 21:23 | |
| creatile noastre... wow... ce vedete suntem | |
|
| |
Cleo-Tabita Membru fericit
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 24 unde stai : Sibiu ce-ti place : muzica pop.sa ask muzica,sa cant,sa ma intalnesc cu prietena mea Andra cea depe forum Riki-Andra cum esti tu : prietenoasa,Timida Puncte : 10 Data de inscriere : 03/08/2009
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 13.08.09 14:02 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| Subiect: Re: Poeziiile mele! 22.08.09 10:12 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poeziiile mele! | |
| |
|
| |
| Poeziiile mele! | |
|