| probleme personale | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: probleme personale 02.04.08 21:30 | |
| mam gindit sa deschid un topic unde putem sa ne spunem problemele personale.de exemlu"mam certat cu o prietena si ea...."si tot asa mai departe.si membrii vor scrie parerile lor,sfaturile.ca un fel de ....psiholog.incep eu: am avut o prietena fffoarte buna.nu ma desparteam de ea.eram prea atasata de ea.daca incercam cumva sa nu fiu de parerea ei,ea se supara pe mine.mereu trebuia sa stau numai cu ea.ca daca incercam doar sa VORBESC,da da da.ati citit corect. daca doar VORBEAM cu altcineva ea se supara pe mine si imi spunea ca nu vorbete cu mine.in ciuda acestor fapte,o consideram cea mai buna prietena.ea chiar odata a dormit la mine. dar iata ca o data si o data mam saturat de ea.si la noi linga liceu este un havuz.eu mergeam mereu cu ea acasa dar iata ca intr-o zi am ramas la havuzul ala si nu am mers cu ea.dar diriginta nu dadea voie la copii sa se retie la havuz dupa lectii asa ca fetele mergeau in taina acolo.ea a spus dirigintei ca eu ramin!va IMAGINATI?ea si prietenea cu mine si ma spunea ca eu ramin la hafuz,desigur,fara ca sa stiu yo.un baiat din clasa(prieten) a intrebat-o pe diriga cine spune pe cine ramine la havuz.diriga ea spus lui ca fata aia.baiatul ala mea spus mie si eu iam spus fetei celea ca nu vreau sa ma prietenesc cu ea.dar ma tem..iam spus ei ttttoate secretele mele.iam spus de cine-mi place si se pare ca baiatul pe care-l plac stie cal plac.ce ma fac?va rog,dati-mi sfaturi.sunt distrusa!
nu am vrut sa fac doua posturi asa ca continui. stiti ce sa intimplat azi? a venit mama fetei celea si mia spus fata de toata clasa si de profesoara ca sunt rea si prefacuta!dar eu sunt o fire fffoarte prietenoasa si ma inteleg bine cu colegii si nu au crezut-o pe mama aia ca eu sunt rea si prefacuta.ea mia spus inca ca eu mam folosit de fata aia.va dati seama?eu mama folosit?de ce as fi facut-o?
va rog frumos sa-mi scrie cineva ce sa fac.
Ultima editare efectuata de catre catty_emma in 07.04.08 11:27, editata de 4 ori (Motiv : mai am ceva de spus...) | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: probleme personale 23.06.08 17:57 | |
| nu prea am inteles nimic..in plus,ce e havuz? | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: probleme personale 17.07.08 14:28 | |
| si mie mi s-a intamplat o cheste asemanatoare dar am trecut peste asta.... lasa timp pentru a se calma lucrurile ... evita mereu subiectul.... si cand este gresit ai doua posibilitati: pleci, sau repede schimbi subiectul sau le convingi cine esti tu: genu: doar ma cu nosti, nu? stii ce am facut si stii cum sunt.....etc.... intelegi? daupa ce se calmeaza lucrurile ... intre acest timp fa lucruri cat mai demne de laudat.,.... dupa un timp, redeschide subiectul si explica cu nu esti in stare de asa ceva... spune cate lucruri minunate ai facut(chiar dak risti sa devii laudaroasa-dar sa fie singura abatere).... ai grija dar sa nu critici pe cineva in timpul asata... sa arati cat mai ingeras...... succes!
ejutorrrr!!!!!! am uragenta nevoie de 2 euro(pe mobil): aveam 2 euro si 30 de centi... atrebuit sa ii platesc unei fete 2 euro si am mai ramas cu 30 de eurocenti... si acum tata imi cere acei 2 euro!!! ce sa fac??? cum scap????offffffffffffffffffffff!!!!!!!!!! sunt moarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajutor!!!!!!!! | |
|
| |
cleo_elisa Membru fericit
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : bucuresti ce-ti place : h2o si high school musical cum esti tu : vesela Puncte : 10 Data de inscriere : 09/02/2008
| Subiect: Re: probleme personale 17.07.08 15:04 | |
| cand mai iesi cu mada,teo,marga si luca roaga-i sa faca transferi de credit si sa le dai creditul altatada, dar nu tot odata 20-30 eurocenti........ | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: probleme personale 17.07.08 23:08 | |
| luca a plecat din romania si se intoarce pe 6 sept...... mss pt sfat dar am gasit ajutor din partea lu mada | |
|
| |
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: probleme personale 26.07.08 14:14 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| Subiect: Re: probleme personale 27.08.08 18:32 | |
| | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: probleme personale 26.01.09 16:14 | |
| Sa stii ca si eu am fost in situatia asta....La GRADINITA am patit-o.O sa o scriu acum: In prima mea zi la gradi, toate ok no problem,m-am imprietenit cu doua fete pe nume Delia si Ana-Maria..astea doua erau prietene,si spuneau NUMAI minciuni...cica au o biblioteca imensa etc..Fata asta Ana-Maria,daca faceam ceva mai bine decat ea, spunea ca nu mai este prietena cu mn..daca nu o ascultam,eram proasta,SI,cel mai rau daca imi faceam prieteni pe care EA nu ii accepta,facea figuri...Pana intr-o zi, cand nu o mai suportam si i-am zis ca nu mai vreau sa fiu prietena cu ea.a spus ca m-am folosit de ea si ca sunt rea.. dupa doua zile ma simteam liiiibera!!! | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| Subiect: Re: probleme personale 19.03.09 0:04 | |
| mie mi sa intamplat tot la gradi si tot cu o chestie asemanatoare dar nu maitin minte exact... stiu ca in fata imi zicea ca suntem cele mai bune prietene si tot in fata era f nesi cu mn... dar am scapat de ea dar nu mai jtiu cum | |
|
| |
rikki... Membru activ
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 32 unde stai : bucuresti ce-ti place : toot cum esti tu : sooper Puncte : 10 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: probleme personale 04.04.09 9:39 | |
| probleme... sunt cu un baiat pe care il plac si ma place dar uite ca acum mie imi place de prietenul prieteni mele cele mai bune... | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| Subiect: Re: probleme personale 04.04.09 11:46 | |
| nu trebuie sa risti... pentru moment comporta-tefoarte bine cu amandoi ca apoi ai putea sa regreti... incerca sa ii faci cat mai multe favoruri prietenului prieteni tale si... nu lua decizii pripite | |
|
| |
rikki... Membru activ
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 32 unde stai : bucuresti ce-ti place : toot cum esti tu : sooper Puncte : 10 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: probleme personale 18.04.09 11:51 | |
| hahahaha... da ce esti u, psiholog? | |
|
| |
rikki... Membru activ
| adevarul e ca sunt bune sfaturile dar nu mai fura painea adevaratilor psihologi | |
|
| |
rikki... Membru activ
| | |
|
| |
rikki... Membru activ
| Subiect: Re: probleme personale 18.04.09 11:52 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: probleme personale | |
| |
|
| |
| probleme personale | |
|