| Revista Forumului H2o | |
|
+6catty_emma rikki_H2o Emma_girl andre-super-girl andre cleo_sweet 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
cleo_sweet Editorul Revistei
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : In paradis ce-ti place : sa ma distrez cum esti tu : cool Puncte : 10 Data de inscriere : 21/03/2008
| |
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 22.03.08 22:35 | |
| pai este buna dar nu aici trebuia deschisa ci la sugestii pentru forum!am sa mut acest subiecta colo!deci acolo il vei gasi
si acum idea ta este foartte buna dar nush cum sa fac!daca vrei tu vei face revista si o sa vb pe mess unde sa o punem si cum sa o punem | |
|
| |
andre-super-girl Membru activ
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o s witch cum esti tu : vesela si ... Puncte : 10 Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 23.03.08 17:00 | |
| Da, ar fi o idee oarte foarte buna!dar nu inteleg ceva: Daca facem o revista cum o punem?asta eu nu stiu si as vrea un raspuns cat mai curand pentru ca ideea cu revista mi se pare foarte buna! Dar revista va fi revista H2o sau revista forumului cu noutatile forumului si alte dinastea | |
|
| |
Emma_girl Administrator
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 24 unde stai : Bucuresti ce-ti place : inghietata,witch,h2o,calculatorul. cum esti tu : energica, timida. Puncte : 10 Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 23.03.08 17:17 | |
| pai osa pun la calendar cand apare si pun revista. P.S daca cioneva poate sa o faca sa imi dea un pm | |
|
| |
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : In paradis ce-ti place : sa ma distrez cum esti tu : cool Puncte : 10 Data de inscriere : 21/03/2008
| |
| |
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o s witch cum esti tu : vesela si ... Puncte : 10 Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.03.08 16:55 | |
| wow!ti-a iesit foarte bine revits dar nush cum sa o pui mai bine ai vb cu un admin sa o pune undeva anume si tu sa o faci sau asa ceva | |
|
| |
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.03.08 17:50 | |
| ms ,nush o sa vb cu adminul sa vedem poate face un topic special numit revista forumului si acolo!revista va aparea lunar! | |
|
| |
rikki_H2o Moderator
Numarul mesajelor : 67 Varsta : 26 unde stai : in insula mako ce-ti place : H2o witch cum esti tu : ............. Puncte : 10 Data de inscriere : 06/02/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 26.03.08 15:16 | |
| o idee foarte buna si sa sti cleo_swet ca coperta ta este foarte frumoasa dar cred ca ar trebui sa faci revista pe luna si sa inceapa din lune aprilie!si sa scrie intr-un colt revista nr1-2-3 si anul! | |
|
| |
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 26.03.08 21:29 | |
| | |
|
| |
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 28.03.08 21:07 | |
| fetelor.eu propun sa ne gindim la continutul revistelor pentru ca coperta e super.deci...eu propun sa fie "banda desenata h2o"dar cu aceasta e o problema...daca e banda desenata trebuie sa fie poze pe care nu le avem.dar daca facem dar fara imagini?daca facetzi fara imagini eu o sa fiu responsabila de :banda desenata"fara desene.adik cu dialog deexemplu: cleo-buna emma ce faci? emma-bine.tu? cleo-.ok vrei sa inotam?
si tot asa.desi vreti?
mai putem sa scriem idei,diete de slabire(dak avetzi nevoie.eu stiu multe diete bune pe care le face mama.eu personal nu am nevoie)aaa si....putem da si cadou(ma refer la imagine)putem scrie teste.(app de teste.intrati pe google si scritzi teste psiholocice,apoi dupa ce va da rezultatele veti pune pe psiho-teste).astea au fost ideile mele.spersa va placa. | |
|
| |
didi-kid Designer
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 27 unde stai : Bucuresti ce-ti place : Inotul cum esti tu : happy Puncte : 10 Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 30.03.08 16:34 | |
| Buna idee! ar fi zooper benzile desenate! pot sa le fac eu ? | |
|
| |
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 08.04.08 12:47 | |
| vreau eu sa le fac. off topic:intra te rog la fan fiction eu am compus o banda desenata pe care putem sa o punem la revista. sau!am si eu o idee!tu faci desenele iar eu compun textul!o sa lucream impreuna si fiecare membru va fi responsabil de ceva.ce parere ai? mai am o idee.ce-ar fi sa punem diferita teste.deewmplu."cu care sirena semeni"iate intrebarile: 1.stii sa inoti? a)da!la perfectie. b)nu!deloc. c)stiu sa inot dar nu inot des.
2.care e sirena ta preferata? a)emma b)cleo c)rikki
3.ai frate/sora? a)frate b)sora c)nu am nimic
4.care dintre baieti iti place cel mai mult? a)ash b)lewis c)zane
5.care putere ti se pare cea mai speciala? a)de a ingheta apa si diferite obiecte b)de a misca apa si de a crea vinturi c)de a evapora apa si a crea focuri
6.la scoala esti cea care: a)cea mai desteapta b) nu se intelege cu biologia c)nu-ti place deloc scoala si ai face orice sa scapi de ea.
7.daca ai deveni sirena cel mai mult ti-ar placea: a)sa intoti singura cind s-a intimplat ceva rau si simti nevoia sa fii singura b)sa inoti cu delfinii si sa te uiti la pesti c)sa stai la bazinul cu luna si sa te gindesti ce mai ai de facut azi.
TOTALURILE: majoritatea A esti ca emma.semeni foarte mult cu ea.
majoritatea B esti ca cleo.semeni cu ea.
majoritatea C esti ca rikki.cel mai mult semeni cu ea. | |
|
| |
didi-kid Designer
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 27 unde stai : Bucuresti ce-ti place : Inotul cum esti tu : happy Puncte : 10 Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 10.04.08 22:02 | |
| Mie mi-a dat la test 2 a), 2 C) si 2 b). Asta ce inseamna ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 11.04.08 13:56 | |
| la revista pui astas nu aici | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.04.08 18:46 | |
| as vrea sa adaug ceva: Nume real: Phoebe Elizabeth Tonkin Alias: Cleo Data nasterii: 17 Octombrie 1989 (18 ani) Zodia: Balanta Locul nasterii: Sydney, Australia Status marital: necasatorit Mama: Sandra Tonkin Tatal: Philip Tonkin Surori: nu are surori Frati: nu are frati Animale: un peste pe nume Pluto Inaltime: 1,66m Greutate: 57kg Dimensiuni: 91-60-86 Culoarea ochilor: caprui Culoarea parului: saten Hobby-uri: inotul, acoria, cititul, modellingul Educatie: Australian Theatre for Young People, Queenwood School for Girls in Balmoral Date contactare: phoebetonkin19 | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.04.08 18:48 | |
| in numarul urmator va fi despre emma! | |
|
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.04.08 18:50 | |
| - Caribaheine a scris:
- as vrea sa adaug ceva:
Nume real: Phoebe Elizabeth Tonkin Alias: Cleo Data nasterii: 17 Octombrie 1989 (18 ani) Zodia: Balanta Locul nasterii: Sydney, Australia Status marital: necasatorit Mama: Sandra Tonkin Tatal: Philip Tonkin Surori: nu are surori Frati: nu are frati Animale: un peste pe nume Pluto Inaltime: 1,66m Greutate: 57kg Dimensiuni: 91-60-86 Culoarea ochilor: caprui Culoarea parului: saten Hobby-uri: inotul, acoria, cititul, modellingul Educatie: Australian Theatre for Young People, Queenwood School for Girls in Balmoral Date contactare: phoebetonkin19 Asta se trimite prim PM ca si posturile pe care vreti sa le aveti cum ar fi scrisul benzilor desenae iar cleo_sweet va decide | |
|
| |
Cleo Moderator
Numarul mesajelor : 126 Varsta : 27 unde stai : Bucuresti ce-ti place : sa intru pe forumuri cu H2O cum esti tu : sunt happy_4_ever Puncte : 10 Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.04.08 18:51 | |
| nu imi merge id-ul si pot da eu despre emma? | |
|
| |
Caribaheine Moderator
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.04.08 18:53 | |
| poti da tu despre emma..dar sa fie in realitate!! | |
|
| |
andre Fondator
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 25.04.08 19:14 | |
| deci pentru idei sau pentru posturi la revista(cel care scrie banda desenata...) imi trimit mie sau lui cleo_swee orin PM | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o 17.07.08 19:58 | |
| dar sa zicem ca facem o revista.... cum o postam? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista Forumului H2o | |
| |
|
| |
| Revista Forumului H2o | |
|