| Familiile lor | |
|
+9--Phoebe-- Caribaheine catty_emma andre-super-girl aly_emma Emma_girl cleo_sweet didi-kid Rikki Chadwick 13 participan?i |
in care dintre famili ai vera sa stai? | 1.familia lui cleo | | 14% | [ 2 ] | 2.familia lui rikki | | 29% | [ 4 ] | 3.familia lui emma | | 57% | [ 8 ] |
| Total voturi : 14 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rikki Chadwick Fondator
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 30 unde stai : In al saptelea cer ce-ti place : H2o Just add water cum esti tu : Vesela tot timpul :p Puncte : 10 Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Familiile lor 15.03.08 10:41 | |
| In care dintre cele 3 familii ai vrea sa faci parte? Familia lui Rikki - No way, familia ei e despartita, deci in nici un caz nu as vrea sa fac parte din ez... Familia lui Cleo - Cu o sora ca a ei sa te tot lipsesti sa faci parte din familie ... Familia lui Emma - Cred ca familia asta mi se potriveste ff bine...e foarte linistita. Cam asa le vad eu din punctul meu de vedere | |
|
| |
didi-kid Designer
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 27 unde stai : Bucuresti ce-ti place : Inotul cum esti tu : happy Puncte : 10 Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 16.03.08 22:08 | |
| Eu as sta in familia lui Rikki. Si la mine parintii sunt despartiti, doar ca eu stau cu mama (norocul meu ! bine ca nu sunt cu "tati"). Daca as fi in familialui Emma, as innebuni... Nu sunt asa perfecta. N-ar fi rau nici la Cleo, dar nu imi place deloc pestele... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Familiile lor 19.03.08 20:57 | |
| Familia lui Rikki...Mama e plecata in tara si stau cu taticu... |
|
| |
cleo_sweet Editorul Revistei
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : In paradis ce-ti place : sa ma distrez cum esti tu : cool Puncte : 10 Data de inscriere : 21/03/2008
| |
| |
Emma_girl Administrator
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 24 unde stai : Bucuresti ce-ti place : inghietata,witch,h2o,calculatorul. cum esti tu : energica, timida. Puncte : 10 Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 22.03.08 9:41 | |
| sincer sa spun eu as sta bine in familia lui Emma doar ca eu nu am un frate(am o sora care e mica) | |
|
| |
aly_emma Bebel
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 27 unde stai : bl.B1/34 esB et1 ap 24 ce-ti place : imi place sa ma joc sa ma uit la tv...etc. cum esti tu : sunt o fetita de 11 ani blonda,ochi albastri,frumoasa..etc. Puncte : 10 Data de inscriere : 22/03/2008
| |
| |
andre-super-girl Membru activ
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o s witch cum esti tu : vesela si ... Puncte : 10 Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 23.03.08 15:29 | |
| Pais a vedem!nu prea stiu in care familie sa stau!mi-emi place toate si as vrea sa stau in toate(pe rand)
Familia lui Cleo nu mai este intreaba in sezonul 2 si e mai greu de trait mai ales ca ea sa cu tatal si este si Kim surioara rautaciasa
Familia ui Emma este intreaba si fratele ei este dragut si nu este rautacios ca si Kim!dar e destul de diferita familia ei fata de a lui Cleo si nush daca as vrea sa stau in ea
Familia lui Rikki nici ea nu este intreaga dar as sta mult mai usor chiar daca parintii sunt despartiti si ea sa cu tatal pentru ca nu are o sora sau un frate mai mare/mic!
Deci pana ala urma eu as dori destul de mult sa stau in familia lui Rikki! | |
|
| |
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 08.04.08 12:13 | |
| eu as vrea sa stau in familia lui emma.nu pentru ca este preferata mea dar pntr ca parintii ei sunt buni si sincer,as vrea sa am asa frate.emma si fratele ei tin unu la altul si nu se cesrta.fratele emmei e cuminte si ascultator.nu asa vrea sa stau nici intr-un caz in familia lui cleo.cu asa o sora ca kim cred ca as muri!!!in familia lui rikki nu e asa rau...dar ea nu are nici un frate si nici o sora si nu asa avea cu cine sa ma joc. | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 22.04.08 21:16 | |
| rikki!!parinti despartiti..la fel ca mine..saraca..la fel ca mine! | |
|
| |
--Phoebe-- Membru activ
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 29 unde stai : Medias ce-ti place : Tot cum esti tu : Oricum Puncte : 10 Data de inscriere : 11/07/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 11.07.08 13:25 | |
| As vrea sa stau in familia lui Emma | |
|
| |
cleo_elisa Membru fericit
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : bucuresti ce-ti place : h2o si high school musical cum esti tu : vesela Puncte : 10 Data de inscriere : 09/02/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 15.07.08 20:35 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 17.07.08 19:26 | |
| eu vreau in familia lui emma..... nu e chiar saraca.... nu are probleme de familie..... este un pic cam plictisitoare dar..... | |
|
| |
rikky14 Membru activ
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 29 unde stai : baia mare ce-ti place : candyy cum esti tu : top secret Puncte : 10 Data de inscriere : 06/02/2009
| |
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Familiile lor 06.02.09 21:16 | |
| in familia emmei dar in situatia in care nu sunt o plictisitoare tocilara (chiar dak imi place mult de emma dar are shi ea 2 mici defecte, ca toata lumnea) | |
|
| |
Cleo-Tabita Membru fericit
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 24 unde stai : Sibiu ce-ti place : muzica pop.sa ask muzica,sa cant,sa ma intalnesc cu prietena mea Andra cea depe forum Riki-Andra cum esti tu : prietenoasa,Timida Puncte : 10 Data de inscriere : 03/08/2009
| Subiect: Re: Familiile lor 13.08.09 14:03 | |
| | |
|
| |
calota_ada H2o membru
| Subiect: Re: Familiile lor 22.08.09 10:00 | |
| rikki: poate m-as potrivi ca nici eu nu am o sora sau un frate si alte asemanari... cleo: nu in viata asta! emma: imi place familia ei... dar parc este PREA ordonata, si alte dastea... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Familiile lor | |
| |
|
| |
| Familiile lor | |
|