| power rangers mistyc force | |
|
+7cleo_sweet andre-super-girl rikki_H2o Deny12 Irry andre catty_emma 11 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: power rangers mistyc force 08.03.08 21:19 | |
| Acest serial este un serial de actiune cu sfarsit fericit. Este vorba de cinci adolescenti (Nick, Chip, Xender, Vida si Madison) cu puteri magice. Ei trebuie sa apere lumea de rau: Korak, Necrolai si asa mai departe.... Nick este gardianul rosu, cu puterea focului. El este Lumina, va ajunge cel mai mare vrajitor si e fiul lui Undona si a lui Limbo. Udona este gardianul alb, cu puterea zapezii. Cler este nepoata de matusa a lui Udona si ii este destinata puterea aparatorului usii. Momentan, inca invatza... Limbo este sotzul lui Udona, care a fost Korak... Chip este gardianul mistic galben si are puterea fulgerului. Xender este gardianul verde si are puterea pamantului. El este obsedat de frumusetzea lui. Vida este gardianul roz (nu ii place deloc culoarea ) si are puterea aerului. Madison este gardianul bleo si are puterea apei. Cica ar fi timida, dar mise pare chiar dragutza. Fineas este un trol, care sfarseste indragostit de LeeLee. Inima de fom este un dragonas simpatic. Gengi este o pisica care putea muri, dar a fost salvata de cavalerul solaris facand-o un.... de ala care indeplineste dorintze si sta intr-o lampa... Parca duh se numea... Cavalerul Solaris, am uitata cum il cheama este profesorul gardienilo (dar nu si al Udonei)... LeeLee este fata lui Necrolai si ii este destinata soarta de a fi Regina vampirilor. Necrolai este Regina vampirilor.
Mai sunt multe personaje... Am sa mai adaug. Gardienii au doua feluri de transformari: Mistica si Legendara. Pana la urma, Binele invinge si Necrolai se transforma intr-o tipa... wow! | |
|
| |
andre Fondator
Numarul mesajelor : 277 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o si witch cum esti tu : draguta vesela... Puncte : 10 Data de inscriere : 05/02/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 08.03.08 21:23 | |
| pai il mai urmaresc si eu din cand in cand atunci cand il prind!dar nu ma uit aproape deloc!dar este dragut | |
|
| |
Irry Membru activ
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 unde stai : in ocean... ce-ti place : ciocolata si lenea cum esti tu : amuzanta, vesela, neincrezatoare Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 08.03.08 22:00 | |
| nu prea ma uit la serialul asta.. adik... pers din rolul principal mi se par draguuti dar efectele, costumele sunt foarte nereusite... (fara suparare) | |
|
| |
Deny12 Bebel
Numarul mesajelor : 9 Puncte : 10 Data de inscriere : 06/02/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 10.03.08 17:05 | |
| Imi place foarte mult Power Ranger Mystic Force!!! | |
|
| |
rikki_H2o Moderator
Numarul mesajelor : 67 Varsta : 26 unde stai : in insula mako ce-ti place : H2o witch cum esti tu : ............. Puncte : 10 Data de inscriere : 06/02/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 17.03.08 20:42 | |
| e dragut serialul si chiar acum ma uit la el!defapt e la TV si eu sunt la calc!dar m,a mai si uit din cand in cand!imi place desenul | |
|
| |
catty_emma Moderator
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 27 unde stai : chisinau.moldova de peste prut.nu sunt din romania ce-ti place : sa ias cu prietenii,convorbirile cum esti tu : cuminte si dezordonata.sociabila si prietenoasa Puncte : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 17.03.08 21:38 | |
| e interesant!irry vroiam sa-ti spun.da!sunt de acord cu tine.costumele lor nu sunt interesante dar efectele da! | |
|
| |
andre-super-girl Membru activ
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 27 unde stai : targu jiu ce-ti place : H2o s witch cum esti tu : vesela si ... Puncte : 10 Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 22.03.08 12:46 | |
| un desen dragut dar nu prea apuc sa ma uit si nici nu prea stiu la ce ora e!eu il prind doar atunci seara dupa episoadele H2o | |
|
| |
cleo_sweet Editorul Revistei
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : In paradis ce-ti place : sa ma distrez cum esti tu : cool Puncte : 10 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 25.03.08 20:52 | |
| cateodata ma mai uit,si imi place | |
|
| |
Caribaheine Moderator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 25 unde stai : Iasi ce-ti place : Sirenele cum esti tu : Rock girl Puncte : 10 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 22.04.08 21:37 | |
| costumele lor sunt SUPER PENIBILE!!e un serial pentru copii mici...mai degraba copiii de la 402 sunt mai vizionate!!pana si colegii mei nu se uita la prostia aia!!cum am zis PENIBIL!! | |
|
| |
red_cherry Bebel
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 27 unde stai : Hincesti ce-ti place : Imi place stilul GOTIC, serialul H2o si cartile lui Jules Verne cum esti tu : (no coments)nu imi place sa ma laud Puncte : 10 Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 05.05.08 0:06 | |
| Sunt absolut de acord cu toate ca costumele nu le-au reusit...ai impresia ca se transforma in niste jucarii de plastic sau ceva de genul acesta. | |
|
| |
cleo_elisa Membru fericit
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 28 unde stai : bucuresti ce-ti place : h2o si high school musical cum esti tu : vesela Puncte : 10 Data de inscriere : 09/02/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 25.06.08 10:34 | |
| eu ma uit cand n-am ce face | |
|
| |
catty_emma Moderator
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 09.07.08 17:24 | |
| - Caribaheine a scris:
- costumele lor sunt SUPER PENIBILE!!e un serial pentru copii mici...mai degraba copiii de la 402 sunt mai vizionate!!pana si colegii mei nu se uita la prostia aia!!cum am zis PENIBIL!!
poti sa spui asta fara sa jignesti pe nimeni?te rog... | |
|
| |
calota_ada H2o membru
Numarul mesajelor : 626 Varsta : 28 unde stai : Forks ce-ti place : Twilight cum esti tu : in muulte felurii... ;;) Puncte : 10 Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: power rangers mistyc force 17.07.08 16:43 | |
| pe la 6 ani aveam figurinele cu ei..,... nu sunt o fana chiar infocata dar totusi imi pare rau ca au aratat si ultimul episod...-adik nu o sa mai intalnesti niociodata episoade noi cu iei...... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: power rangers mistyc force | |
| |
|
| |
| power rangers mistyc force | |
|